Rundgrens Bygg & Snickeri ABs profilbild

Rundgrens Bygg & Snickeri AB

Om oss

Rundgrens Bygg AB är ett tredje generations byggmästare baserat i Nyköping. Företaget har under senare år främst varit aktiv inom byggvård och restaurering i Södermanland bla. på Hånö Säteri, där en omfattande renovering och återuppbyggnad av det gamla godset nu har färdigställts. Byggmästare Håkan Rundgren har en lång erfarenhet inom en mängd områden, främst finsnickeri och restaureringsarbeten. Det är just mångsidigheten och flexibiliteten som präglat företaget under årens lopp och bidragit till dess framgång. Se gärna våra referenser. Om Håkan Rundgren Jag är en allsidig hantverkare som jobbar ofta med gamla hus men även nya. Jag gör det mesta runt stugor, hus, lador, gårdar, herrgårdar och säterier som t.ex. traditionell bygg, renovering, takarbeten, rotarbeten, ombyggnad, tillbyggnad, kakel & klinker, golvarbeten, snickeri, kök, träfasader, fönsterbyten, måleriarbeten m.m. Jag jobbar och har kontakt med ett flertal andra företagare inom branschen. Jag jobbar både åt företag och privatpersoner och trivs med mitt arbete. Det mesta av mitt material handlar jag från N.a. Svensson i Nyköping och samarbetet mellan oss fungerar bra.

Tjänster som erbjuds:

Anläggning av laminatgolv, Anläggning av plåttak, Badrumsrenovering, Betongreparation, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggnadsteknik, Cederpanel, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lada, Energieffektiva bostäder, Fönsterbyte, Fönstermontering, Golvläggning, Hemrenovering, Installation av takfönster, Installation av vedspis, Installation av vinkällare, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Karmar, Konstruktion av utomhuskök, Källarrenovering, Köksrenovering, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Markförberedelse, Miljövänligt byggande, Montering av bänkskiva, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av golvlister, Montering av taklist, Montering av trappor, Montering av ytterdörr, Nybyggnation, Pärlspont, Reparation av fasadpanel, Reparation av trädäck, Rivning, Shingeltak, Takreparation, Tätning av tak, Uppbyggnad av carport, Vindsrenovering

Område för tjänster

Stigtomta, Sörmland, Nyköping, Oxelösund, katrineholm, Flen

Utmärkelser:

King of Roofs 2010

Tillbaka till navigering

Projects

Ombyggnad - Altan & Uterum

6 foton
Tillbaka till navigering
Kontakta Rundgrens Bygg & Snickeri AB
611 72
Stigtomta
Sverige
Lämnar ofta offert på arbete och material
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.