Sim Design Studio ABs foto

Sim Design Studio AB

Ge mig ett omdöme
Västra Frölunda
SIM design studio representerar individualism på högsta nivå.Vår affärsidé går ut på att erbjuda ett brett sortiment av form och funktionsriktiga kök och badrum samt alla slags tjänster inom bygg sektorn för både privat personer och företag. Hos SIM design studio kan du alltid boka tid for ett rådgivningssamtal utan förpliktelser. Ring eller mejla oss om du finner intresse, eller kom och passa på att kika på olika designer av kök och badrum, så kan vi diskutera och försöka hitta en lösning som passar just dig.
Tjänster som erbjuds:

Anläggnade av undergolv, Anläggning av laminatgolv, Badrumsrenovering, Byggföretag, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Golvläggning, Hemrenovering, Hållbar design, Installation av belysning, Installation av dusch, Installation av varmvattenberedare, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Köksrenovering, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Montering av bänkskiva, Montering av dörrar, Montering av fasadpanel, Montering av gipsvägg, Montering av golvlister, Montering av skjutdörrar, Montering av taklist, Montering av trappor, Montering av ytterdörr, Rivning

Område för tjänster

Västra Frölunda

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.