Soso Bygg AB är ett familjeföretag med hundratal renoveringar per år i StorStockholm och Örebro. Vi är specialiserade på att bygga och renovera trivsamma badrum, livfulla kök och totalrenoveringar. På somrarna är vi fullt bemannade med tillbyggnader, altanbygge och fasadrenoveringar/fasadmålningar. Vår intern arbetsmodell är tydlig och har präglats av kvalitet och trygghet ända sedan starten 2010 – en modell vi aldrig tummar på! Vi är en komplett byggfirma med många års erfarenhet i bagaget. Förutom andra nybyggnationer och tillbyggnader har vi hunnit att specialisera oss inom flertal områden.

Tjänster som erbjuds:

Anläggande av undergolv, Badrumsrenovering, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Design & konstruktion av gästhus, Design och anläggning av veranda, Fasadrenovering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Golvläggning, Hemrenovering, Husbesiktning, Hållbar design, Installation av dusch, Installation av fönsterkarm, Installation av köksfläkt, Kakelmontering, Köksrenovering, Lägga tak, Lägga trägolv, Läggning av nytt tak, Läggning av takpannor, Läggning av vinylgolv, Markförberedelse, Miljövänligt byggande, Montering av fasadpanel, Montering av fasadputs, Montering av gipsvägg, Montering av innerdörrar, Montering av ytterdörr, Monteringsfärdiga hus, Murverk, Nybyggnation, Reparation av dörrar, Reparation av fasadpanel, Rivning, Tegelfasad, Tillbyggnad för modulhem, Tätning av tak, Tätskikt i källare, Utbyggnad av hemmet, Vindsrenovering

Område för tjänster

Skärholmen, Stockholms län, Örebro län

Utmärkelser:

BKR PER Säker Vatten El - säkerhetsverket Entreprenad Försäkring ID - 06

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.