SWEDS Entreprenad ABs profilbild

SWEDS Entreprenad AB

Om oss

SWEDS Entreprenad AB är en mångsidig leverantör av renovering in- och utomhus. Vi har skräddarsydda lösningar för hemmet och företaget. Allt för en trivsammare miljö att vistas i. Vi sätter alltid kundens behov och trygghet i fokus. Om du vill ha ett professionellt utfört arbete med kvalité som inte kostar en förmögenhet så är du mycket välkommen att pröva oss. Vi är ett nystartat företag, men vår personal har många års erfarenhet från andra arbetsplatser i branschen. Fördelen med oss är att vi alltid arbetar tillsammans för att uppnå vårt motto. Är kunden inte nöjd, är vi inte det heller.

Tjänster som erbjuds:

Anläggande av undergolv, Anläggning av gummitak, Anläggning av laminatgolv, Anläggning av plåttak, Badrumsrenovering, Bergsborrning, Betonggolv, Betongkonstruktion, Betongreparation, Brandsäkring, Brygga, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggföretag, Byggnadsteknik, Cederpanel, Design & konstruktion av gästhus, Design av entré, Design och anläggning av veranda, Design och konstruktion av lada, Fasadrenovering, Fuktsanering, Fönsterbyte, Fönstermontering, Förrådsdesign och konstruktion, Golvläggning, Hemrenovering, Husramar, Hållbar design, Impregnering, Installation av belysning, Installation av dusch, Installation av eldstad, Installation av elektrisk eldstad, Installation av fönsterkarm, Installation av köksfläkt, Installation av rullstolsramp, Installation av solpaneler, Installation av sten, Installation av takfönster, Installation av varmvattenberedare, Installation av vedspis, Installation av vinkällare, Isborttagning, Isoleringsarbete, Kakelmontering, Karmar, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av modulhem

Område för tjänster

Skogås, Stockholms län

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för SWEDS Entreprenad AB
Välj ditt betyg
14241
Skogås
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.