Stockholms Elektrikerns foto

Stockholms Elektrikern

Välkomna till oss i Stockholms Elektrikern , där vi sysslar med allt inom elinstallation, såväl hem som företag. Vi garanterar dig ett tillfredställande resultat och erbjuder alla våra kunder tjänster så som en kostnadsfri offert. Företaget drifs av behöriga elektriker med mycket erfarenhet inom branschen, som är behöriga att utföra alla slags uppgifter inom elinstallation. Med mycket kunskap och erfarenhet, kan vi garantera dig att stanna med dig tills vi uppnår det resultat du vill ha.Våra tjänster ska uppfylla kundens önskemål och förväntningar. Vi vill att våra nöjda kunder ska bli en referens.

Tjänster som erbjuds:

Vi arbetar med allting inom elinstallation.I vår målgrupp så ingår både privatpersoner och företag.

Område för tjänster

Stockholm

Utmärkelser:

Stockholms Elektrikern är medlem hos Elektriska Installatörsorganisationen EIO som är en opolitisk och oberoende bransch- och arbetsgivarorganisation. För dig som kund innebär detta att jobbet vi utför omfattas av EIO-garanti

1 projekt för Stockholms Elektrikern
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.