Målarmästarns Färgbutiks profilbild

Målarmästarns Färgbutik

Om oss

Vi har Alcrofärg, verktyg samt tapeter från alla ledande tapetleverantörer. Dessutom har vi diplomerade färgsättare samt fasadexperter i butiken. Färgsättning inkl hembesök. Vår diplomerade färgsättare hjälper till med kulör- och tapetförslag för samtliga rum i ditt hem ELLER väljer den perfekta kulören på ditt hus sett till omgivningarna, hustyp och din egen smak. Färgsättningstjänsten kostar 2000kr och handlar du sedan för 5000kr eller mer i butiken drar vi av 1000kr. Vi har även fasadexperter i butiken som åker ut och tittar på ditt hus före ommålning. Då kan du få hjälp med att kontrollera vilken färgtyp du bör använda, vilket underarbete som krävs och ungefärlig färgåtgång. Denna tjänst är gratis.

Tjänster som erbjuds:

Försäljning av målarfärg

Expertinformation:

Vi är den mysiga och tjommiga färgbutiken vid T-Sockenplan i Enskede som har både kunskapen, idéerna och tiden att hjälpa dig sätta rätt färg på tillvaron.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Målarmästarns Färgbutik
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Sockenvägen 368
12263
Enskede
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.