KPN Grupp ABs profilbild

KPN Grupp AB

Om oss

KPN Grupp AB erbjuder professionella bygg och måleri tjänster. Vi samordnar, utför och ger byggledning för både små och stora projekt. Dags att måla om fasaden? Att måla om fasaden på huset är ett stort projekt som tar tid och kräver gedigen kunskap, det är det alltid säkrast att anlita experter på området. Vi på KPN Grupp AB kan hjälpa dig med alla typer av målning både inomhus och utomhus. Vi har stor erfarenhet och duktiga medarbetare som vet vad som krävs för att jobbet ska bli gjort på rätt sätt.

Tjänster som erbjuds:

Fasadmålning, Gipsning, Montering av fasadpanel, Montering av takrännor, Rengöring av takrännor, Reparation av fasadpanel, Reparation av fasadputs, Reparation av gips, Taktvätt

Område för tjänster

Stockholm

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

12071
Stockholm
Sverige
Du kan få en mer specifik prisoffert genom att skicka en intresseanmälan eller ringa oss så kommer vi gärna ut och besöker er.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.