Mäklarfirman Badelts profilbild

Mäklarfirman Badelt

Om oss

VÄLKOMMEN TILL MÄKLARFIRMAN BADELT! Mäklarfirman Badelt är i dag ett av de främsta mäklarföretagen i Öresundsregionen. Vi erbjuder snabba och säkra bostadsaffärer! Dessutom till ett, för dig, bra och fördelaktigt arvode! Med den goda lokalkännedom och kraft vi besitter är vi väl rustade för att genomföra förmedlingar av alla typer av boende såsom villor, gårdar, fritidshus, tomter och bostadsrätter till full belåtenhet. Vår metodik är noga genomtänkt och beprövad och med trettio års erfarenhet som fastighetsmäklare kan vi erbjuda en äkta mäklartjänst av högsta kvalitet. SÄLJTANKAR? - KONTAKTA OSS IDAG FÖR EN FRI VÄRDERING!

Tjänster som erbjuds:

VÅR MÄKLARTJÄNST En äkta mäklartjänst med fullservice från start till mål, för dig som vill ha det bästa, till ett rimligt arvode. SKRIVUPPDRAG - Fast pris: 9.900 kr. Ibland är säljare och köpare redan överens. Anlita oss så upprättar vi de handlingar som behövs t ex köpekontrakt eller överlåtelseavtal. VÄRDERINGSUPPDRAG - Fast pris: 1.900 kr. Skriftlig värdering på din bostad till t ex bank, vid skilsmässa eller till en bouppteckning.

Område för tjänster

Vi bedriver verksamhet i Öresundsregionen huvudsakligen i Trelleborg, Malmö, Vellinge, Svedala, Lund och Staffanstorp med utgångspunkt från huvudkontoret i Trelleborg.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Bryggaregatan 11E
231 66
Trelleborg
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.