SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelbys foto

SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby

Välkommen till oss på SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby! Kvalitet, omsorg, engagemang och ett nära samarbete med såväl säljare som köpare är hörnstenar genom hela försäljningsprocessen hos samtliga medarbetare. Vi arbetar hårt för att du ska känna full trygghet genom hela din bostadsaffär och att vi genom vår lokalkännedom, kompetens och erfarenhet ska ge dig en mäklartjänst med god kvalité. Vi har arbetat i dina kvarter sedan 1996 och har den viktiga lokalkännedom som krävs för en lyckad försäljning. Vi vet var närmaste matbutik, skola, dagis och kommunikationer finns i såväl Vällingby som Hässelby. Vi kan också berätta om områdets fritidsaktiviteter för stora och små såsom badbryggor, båt- och golfklubbar m.m. Vår vilja att hela tiden överträffa dina förväntningar är bara några av de kvaliteter som gör det möjligt att bibehålla det lilla företagets personliga engagemang med det stora företagets gällande t.ex. marknadsföring. Genom våra goda bankkontakter hjälper vi din köpare till förmånliga finansieringsförslag. Vi har även noga utvalda samarbetspartners inom bank/finans, försäkring, homestyling, städfirmor, flyttfirmor m.m. Vill du veta mer om hur vi arbetar kommer vi gärna hem till dig för en diskussion kring ditt boende även om du inte ska sälja just nu. Vårt nätverk inom SkandiaMäklarna ger dig tillgång till en lokal mäklare oavsett var du bor idag då vi har 78 kontor i hela Sverige. Vi är det rätta valet som mixar det lilla och det stora företagets fördelar. Vi på SkandiaMäklarna i Vällingby/Hässelby vet att stor arbetsglädje och personligt engagemang är avgörande för en lyckad bostadsaffär! Välkomna in till oss på Ångermannagatan 152 i Vällingby City.
Tjänster som erbjuds:

Försäljning och förmedling av bostäder och tomter. Kostnadsfri värdering Blixtvärdering, Redo tjänst, Försäkra dig mot dolda fel, Energideklaration, Homestyling, Flytthjälp, Hemstäd, Kapitalvinstberäkning och självklart hjälp med att hitta ert nya drömboende.

Område för tjänster

Vi bedriver verksamhet i Vällingby, Hässelby samt Råcksta.

Utmärkelser:

Rekommenderade av Villaägarnas Riksförbund

1 projekt för SkandiaMäklarna Vällingby/Hässelby
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.