Vill du sälja eller köpa? Flytta från staden till landet eller tvärtom? Vill du utöka eller avveckla? Dina frågor blir vår utgångspunkt när du har planer på en förändring, vare sig det är en liten lägenhet i stan till en stor gård på landet. För oss på Stad&Land är varje uppdrag unikt och vi gör alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen för våra kunder utifrån ett både affärsmässigt och känslomässigt perspektiv. Vårt signum Stad&land är en fastighetsmäklare för alla. Det innebär att vi är ett mäklarkontor dit alla ska kunna vända sig till oberoende om man vill få en värdering, sälja sin lägenhet, villa eller gård till att få rådgivning. Vår breda kompetens inom fastighetsbranschen gör att vi kan erbjuda våra kunder mer än en sedvanlig mäklartjänst.

Tjänster som erbjuds:

fastigmäklare, värdering, homestyling, deklarationshjälp, annonsering, marknadsföring, överlåtelser, fastighetsbildning, juridisk hjälp, upprättelse av avtal, digital marknadsföring, bankkontakter och lån

Område för tjänster

Uppsala, Norduppland, Mälardalen, hela Sverige

Utmärkelser:

Vi är godkända av flertalet banker att upprätta värde intyg. Vi upprättar även avtal för jakt, arrenden, fastighetsbildning och överlåtelser av egendom.

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.