Grabbarna Flytts profilbild

Grabbarna Flytt

Om oss

Grabbarna Flytt började år 2015 som ett extraknäck bredvid skolan. Tre grabbar som ställde upp när vänner och familj behövde flytthjälp, för att de gillade att umgås och lyfta tungt. Grabbarnas vilja att hjälpa till och gängets förmåga att ha ett leende på läpparna trots trasiga hissar vid vindsvåningsflyttar, gjorde att flyttförfrågningarna ökade. De tre grundarna insåg att de hade något på kroken. Folk var trötta på gammaldags och oflexibla flyttjänster och uppskattade grabbarnas inställning om att fixa allt som kan tänkas behövas vid en flytt. Snart ville så många ha flytthjälp att sex hårt arbetande armar inte räckte till. Grabbarna Flytt behövde fler grabbar, helt enkelt. Idag består Grabbarna Flytt sammanlagt av ett gäng på 50 grabbar och verksamheten fortsätter att växa. Med fler grabbar i gänget har flyttfirman utvecklats till ett väletablerad flytt- och logistikföretag med kunder runt om i Europa och med kontor i Helsingfors, Stockholm och Åbo. En sak har dock inte förändrats - Grabbarna Flytt består fortfarande av ett gäng grabbar som är beredda att fixa allt.

Tjänster som erbjuds:

Flyttjänst lokalt, Flyttjänst långdistans, Tömma bostad, Flytt

Område för tjänster

Stockholm

Utmärkelser:

Trafiktillstånd F-skattsedel Försäkrade

Expertinformation:

Tveka inte att kontakta oss på info@grabbarnaflytt.se eller 0702929284! Vi sitter på Kungsholms Strand 173 på Kungsholmen mitt emot Karlbergs Slott.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Grabbarna Flytt
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

11248
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 695 - 1 195 kr
Vi debiterar per timma och efter utfört arbete och priserna är efter RUT-avdrag!
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.