Nordiska Fönster i Ängelholm ABs foto

Nordiska Fönster i Ängelholm AB

Nordiska Fönster i Ängelholm AB är ett företag som värderar kvalitet och service. Vi säljer högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och arbetar över hela norden. Vi erbjuder allt från PVC fönster och uterum till underhållsfri komposittrall samt bambugolv. Vi inser vikten av underhållsfria produkter och har noga valt ut vårt sortiment. Våra säljare har mycket goda kunskaper inom området och kan rekommendera rätt produkter för dig. Vi vill göra det enkelt och tryggt för dig som kund och värdesätter personlig service. Besök vår utställning i Ängelholm där vi visar samtliga produkter.

Tjänster som erbjuds:

Dubbelglasfönster, Fönsterbyte, Fönsterluckor, Fönstermontering, Fönstertoning, Fönstertätning, Försäljning av fönster, Installation av fönsterkarm, Installation av takfönster, Tvådelade fönster

1 projekt för Nordiska Fönster i Ängelholm AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.