Stefan Glasiss profilbild

Stefan Glasis

Om oss

Stefan Glasis har snart 40 års erfarenhet av att tillhandahålla hem och företag med glas och glastjänster i Nynäshamn. Effektiva, erfarna och professionella glasmästare som ger Dig expertservice och hållbart snyggt slutresultat av högsta kvalitet.Vi fokuserar på detaljerna och helheten och lämnar vår arbetsplats snyggare än när vi anlände. Utöver sedvanliga glasmästeriuppdrag så har vi specialiserat oss på inglasade uterum. Kompletta uterum utfrån våra kunders önskemål, förutsättningar och behov. Stommar av aluminium eller limträ med tak av glas eller kanalplast. Välj därefter vikbara, skjutbara eller fasta partier av glas eller aluminium och snart har vi förlängt sommaren för Er! Livskvalitet och ökat värde av bostaden!

Tjänster som erbjuds:

Fönsterbyte, Fönsterluckor, Fönstermontering, Fönstertätning, Installation av takfönster, Reparation av fönster, Specialbeställda fönster, Tätningslister

Område för tjänster

Nynäshamn, Stockholms län

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Stefan Glasis
Välj ditt betyg
Kontakta Stefan Glasis
149 45
Nynäshamn
Sverige
Typisk jobbkostnad 450 - 550 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.