Ikaros Solskydd & markiser ABs foto

Ikaros Solskydd & markiser AB

Välkommen till IKAROS solskydd! Vårt mål är att våra kunder ska känna sig trygga med oss och det vi rekommenderar för era uteplatser och fönster, att det blir bästa lösningen just där och, ett snyggt montage. Vår ambition är att de solskydd, markiser och vindskydd du beställt ska ge dig den goa känslan du saknade på din favoritplats. Att gardinerna i rummet dämpar ljuset, minskar värmen och är så snygga att du använder dem ofta. Därför har vi valt att samarbeta med några av Sveriges bästa tillverkare av invändiga solskydd och markiser vilket gör att du får ett härligt utbud att välja bland. Välkommen att boka in oss för just dina solskyddsbehov!

Tjänster som erbjuds:

Automatiserade persienner, Försäljning av persienner & rullgardiner, Installation av markiser, Installation av persienner, Måttanpassade persienner & rullgardiner, Reparation av markiser, glasräcken, Markiser, fönstermarkiser, pergolamarkiser, Zip-screen markiser

Område för tjänster

Smögen, Sotenäs Kommun, lysekils kommun, Tanums Kommun, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Malmön

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.