Ikaros Solskydd & markiser ABs foto

Ikaros Solskydd & markiser AB

Välkommen till IKAROS solskydd! Vi är till för er när ni ska välja rätt solskydd för ert hem och när vi pratar solskydd med våra kunder hamnar vi gärna i detaljerna och designen. Behovet, det personliga användandet och inredningen är viktiga bitar att få med sig i valet av rätt solskydd, terrassmarkis och vindskydd. Med över 10 års erfarenhet i solskyddsbranschen, med service och känsla har vi skapat ett förtroende hos våra kunder som återkommer år efter år vilket vi är oerhört tacksamma för. IKAROS solskydd samarbetar med några av Sveriges bästa tillverkare av invändiga solskydd och markiser vilket gör att du får ett härligt utbud att välja bland. Välkommen att boka in oss för just dina solskydd.
Tjänster som erbjuds:

Automatiserade persienner, Försäljning av persienner & rullgardiner, Installation av persienner, Måttanpassade persienner & rullgardiner, glasräcken, Markiser, fönstermarkiser, pergolamarkiser, Zip-screen markiser

Område för tjänster

Smögen, Sotenäs Kommun, lysekils kommun, Tanums Kommun, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Malmön

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.