Ikaros Solskydd & markiser ABs foto

Ikaros Solskydd & markiser AB

Välkommen till IKAROS solskydd! Vi är specialister på in- och utvändigt solskydd samt glasräcket Cit i Lä och när vi pratar solskydd med våra kunder hamnar vi gärna i detaljerna och designen. Behovet, det personliga användandet och inredningen är viktiga bitar att få med sig i valet av rätt solskydd, terrassmarkis och vindskydd. Med över 12 års erfarenhet i solskyddsbranschen, med service och känsla har vi skapat ett förtroende hos våra kunder som återkommer år efter år vilket vi är oerhört tacksamma för. Vårt mål är att dina solskydd, markiser och vindskydd ska ge dig ett behagligt hem att vara i, att detaljerna är noga genomtänkta för att bli en naturlig del av fasaden eller rummet och har en snygg design. Vi samarbetar med några av Sveriges bästa tillverkare av invändiga solskydd och markiser vilket gör att du får ett härligt utbud att välja bland. Välkommen att boka in oss för just dina solskyddsbehov!

Tjänster som erbjuds:

Automatiserade persienner, Försäljning av persienner & rullgardiner, Installation av markiser, Installation av persienner, Måttanpassade persienner & rullgardiner, Reparation av markiser, glasräcken, Markiser, fönstermarkiser, pergolamarkiser, Zip-screen markiser

Område för tjänster

Smögen, Sotenäs Kommun, lysekils kommun, Tanums Kommun, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Malmön

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.