Ljus & Comfort i Åhus ABs profilbild

Ljus & Comfort i Åhus AB

Om oss

Vi är specialister på invändigt och utvändigt solskydd så som rullgardiner, persienner och markiser. Vi skräddarsyr alla mått utan extra kostnad, så att produkterna fungerar bättre och då håller betydligt längre. Våra ledord är kvalité, service, känsla och kunskap och det delar vi gärna med oss av till våra kunder. Inget jobb är för litet eller för stort! Vi gör allt för att inte synas. Varje detalj i markisen eller rullgardinen är noga genomtänkt för att bli en naturlig del av fasaden eller rummet. Designen är viktig, ingen vill ha en ful och klumpig produkt. När duken är ute ska den lyfta utseendet på huset eller rummet och när den är infälld ska den knappt synas. Titta på detaljerna!

Tjänster som erbjuds:

Automatiserade persienner, Försäljning av persienner & rullgardiner, Installation av markiser, Installation av persienner, Måttanpassade persienner & rullgardiner, Reparation av markiser

Område för tjänster

Åhus, Kristianstads kommun, Bromölla Kommun, Sölvesborgs kommun, Degeberga

Utmärkelser:

Diplomerad Solskyddstekniker, Somfyexperter

Expertinformation:

Diplomerade Solskyddstekniker samt Somfyexperter. Medlem i solskyddsförbundet.

Tillbaka till navigering

10 projekt

Fönstermarkiser

17 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Ljus & Comfort i Åhus AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.