The Handyman i Norden ABs profilbild

The Handyman i Norden AB

Om oss

Välkommen till The Handyman i Norden AB - Vad vill du ha fixat idag? Solskydd Designa ditt eget solskydd, allt enligt Era mått och önskemål. Vi erbjuder den senaste tekniken och designen i ett modernt sortiment av invändiga och utvändiga solskydd. Vi besöker Er och tillsammans hittar vi en lösning som fyller Ert behov med hänsyn till form och funktion. Pliséegardiner - Rullgardiner - Lamellgardiner - Persienner - Gardiner Markis - Markiser - Terassmarkiser - Fönstermarkiser - Vertikalmarkiser - Korgmarkiser Anlita en Handyman Ditt hem är vår borg. Frigör din tid och låt oss ta hand om det du inte vill eller kan göra. Inget jobb är för litet och vi vill att du skall känna dig trygg med att ha The Handyman hemma hos dig, Vi värdesätter ditt hem som om det vore vårt eget.

Tjänster som erbjuds:

Automatiserade persienner, Installation av persienner, Måttanpassade persienner & rullgardiner, Markiser, Vertikalmarkiser, Fönstermarkiser, Korgmarkiser, Terrassmarkiser, Plisséer, Duetter, Lamellgardiner, Interiörpersienner, Automatiserade solskydd, Smarta hem, Montering av markiser, Möbler, Montering av möbler

Område för tjänster

Göteborg, Västra Götalands län

Expertinformation:

Address Kallkällegatan 10 416 53 Göteborg Telefon: 031 25 53 02 Mobil: 076 025 53 02 E-post: service@thehandyman.se

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

9 idéböcker

Kallkällegatan 10
41653
Göteborg
Sverige
Typisk jobbkostnad 10 000 - 40 000 kr
Prisintervallen är ett ca-pris för 10 fönster med invändigt solskydd. I det nedre intervallet (10 000 kr) har vi oftast levererat aluminiumpersienner. I det övre intervallet levererar vi plissé och duettegardiner i en exklusivare väv. Att fylla en nybyggd villa med invändigt och utvändigt solskydd samt gardiner ligger intervallen på ca 80 000 till 200 000 kr. Alltid beroende på typ av solskydd och val av väv.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.