Blomsterpinglans profilbild

Blomsterpinglan

Om oss

Vi är ett familjeföretag som jobbar med homestyling, inredning och trädgårdsarbete, styling ute och inne är våra ledord. Vi driver även en blomsterbutik i Upplands Väsby. Vi vet ju att första intrycket är viktigt, ofta tänker man på att städa och plocka undan och styla inne men glömmer ofta bort hur det ser ut i trädgården. Vi på Blomsterpinglan Homestyling och Trädgård jobbar med både styling inne och ute, det kan innebära att vi rensar ogräs, klipper träd och buskar och fixar planteringar ute men även vi stylar inomhus, allt i ett med andra ord.

Tjänster som erbjuds:

Färgkonsultation, Home Staging, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Rumsplanering, Utrensning, Trädgårdsarbete, Planteringar, Homestyling, Trädgårdsunderhåll, Trädbeskärning, Häckklippning, Anläggning utav gräsmatta, Plantering utav växer, Lövblåsning/Krattning, Snöskottning, inredning, planlösning

Område för tjänster

Upplands Väsby, Stockholms län

Utmärkelser:

Diplomerad homestylist via Inredningsakademin.

Tillbaka till navigering

18 projekt

Runby, Upplands Väsby

Staging villa

31 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.