Cream & Navy´s Interiors profilbild

Cream & Navy´s Interior

Om oss

Försäljningen av en bostad kan vara en av de största affärerna man gör i sitt liv är det viktigt att göra det allra bästa av den i alla aspekter. Idag är homestaging ett naturligt steg i försäljningsprocessen och med samma omsorg man väljer mäklare bör man välja och anlita en professionell inredare. Vi tittar på bostadens ljusförhållanden och rums-sammanband. Därefter möblerar och arrangerar vi för att tydliggöra bostadens kvalitéer. En homestaging neutraliserar hemmets karaktär och ska ge den rätta ”vill ha-känslan” hos så många köpare som möjligt. Kom ihåg att kostnaden för homestaging i samband med försäljning är avdragsgillt, precis som mäklararvodet vid uträkning av reavinsten på den bostad du säljer.

Tjänster som erbjuds:

Färgkonsultation, Home Staging, Rumsplanering

Område för tjänster

Göteborg

Utmärkelser:

Diplomerad inom Homestaging och inredning

Expertinformation:

Jag heter Linnéa och driver inrednings företaget Cream & Navy´s Interior. Älskar att jobba med inredning och genomför varje uppdrag med noggrannhet och känsla. Jag jobbar främst med homestaginguppdrag inför försäljning men hjälper även till med diverse olika inredningsuppdrag.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Tillbaka till navigering
41266
Göteborg
Sverige
Typisk jobbkostnad 1 590 - 39 000 kr
Vad är det som avgör priset? Basen för prissättningen är stylingens omfattning, bostadens storlek till yta och antal rum. Sedan påverkar även läget, avstånd, om det finns hiss etc. Vi ses först för en genomgång av objektet och sedan fås offert.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.