EWI Stylings profilbild

EWI Styling

Om oss

Vi på EWI Styling erbjuder både styling och fotografering för att säkerställa att din bostad når sin fulla potential både på Hemnet och under visningar. Objekten vi har stylat under 2020 har i genomsnitt ökat med 13% från utgångspriset. Ett stylat hem visualiserar drömhemmet spekulanter letar efter och med noga utvalda förändringar tar vi er bostad från vardag till säljande objekt. Att bo i ett hem och att sälja ett hem är två skilda saker. Vi anpassar därför stylingen efter området och målgruppen samt jobbar mycket med fotovinklar och naturlig ljussättning. Vid vårt första möte går vi igenom din bostad och diskuterar förändringar vi ser kan lyfta den inför försäljning, oavsett om det är en liten lägenhet eller en stor villa. EWI Styling består av inredningsstylisten Jennie Gillander med bakgrund inom grafisk design och visual merchandising. Och Mia Borgelin som är bostadsfotograf sen 10 år tillbaka.

Tjänster som erbjuds:

Home Staging, Homestyling, Styling inför försäljning, Konsultation

Område för tjänster

Stockholm

Expertinformation:

EWI Styling Jennie Gillander - Stylist och inredare Mia Borgelin - Bostadsfotograf

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

6 idéböcker

12031
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 10 000 - 50 000 kr
Liten styling | 250–300 kr/kvm Vi jobbar med befintliga möbler och kompletterar med rekvisita som textilier, växter och decor. Stor styling | 300–400 kr/kvm Vi tar ett större helhetsgrepp och byter ut stora delar av möblerna. Vår bästsäljare! Full styling | 450 kr/kvm Full styling passar för tomma bostäder där vi tillför möbler utöver inredning och rekvisita.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.