ROOM Shape Swedens profilbild

ROOM Shape Sweden

Om oss

ROOM Shape startade 2018 av Magdalena Cegallius för hjälpa bostadsägare med en lyckad bostadsförsäljning. Vi på ROOM Shape vill bidra med variation till bostadsmarknaden genom färg och nya uttryck. Ett bra första intryck skapar ett större intresse, fler spekulanter på visning och därmed ökar också möjligheterna till ett lyckat försäljningsresultat. Med förståelse för försäljningsprocessen och ROOM Shapes engagemang för en lyckad affär, stylar vi hem för köpare att förälska sig i. Vi ser till att lyfta fram bostadens bästa kvalitéer och lämnar utrymme för varje spekulants egna planer och fantasi så att bostaden marknadsförs utifrån sin bästa potential.

Tjänster som erbjuds:

Färgkonsultation, Home Staging, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Rumsplanering, Inredning

Område för tjänster

ALINGSÅS, Partille, Jonsered, Lerum, Floda, Göteborg, Borås

Expertinformation:

Vi erbjuder 4 olika typer av tjänster inför bostadsförsäljning. Boka en konsultation för dig som vill genomföra stylingen själv. Vi identifierar vad som behöver genomföras för att uppnå ett säljande och attraktivt hem på bostadsmarknaden. Vill ni ha mer hjälp så tillhandahåller vi med 3 olika typer av stylingpaket inför bostadsförsäljning. Läs mer på vår hemsida www.roomshape.se

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

44195
ALINGSÅS
Sverige
Typisk jobbkostnad 1 200 - 75 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.