easy-house är ett familjeföretag med en bas i Göteborg. Vi har specialiserat oss på småhus där vi har tagit fram vackra husserier av hög kvalité med stor valfrihet med ytskickt och inredning. Speciellt med inriktning klimatsmarta och underhållsfria hus. Genom vår gedigna erfarenhet och kunskap kan du trygt anlita oss för genomförande, där vi tar hand om allt från ritningar och bygglov, till byggnation. Eftersom att vi är ett litet företag jobbar vi nära projektet och är noga med från första skiss till sista bräda. easy-house samarbetar med lokala byggentrepenören landet runt. Då vi erbjuder att vi tar ansvar för nyckelfärdigt eller endast levererar byggsatsen. Du som kund bestämmer. Vi är oerhört flexibla och anpassar oss efter dina behov. Samttidigt har vi gjort det enkelt för dig. Våra arkitekt ritade hus är special ritade för den svenska marknaden av Helena Hornwall. Företaget startades 2010. Hemma i huset i Sävedalen,strax utanför Göteborg, då Freddy Olsen såg en efterfrågan på designade småhus med hög kvalitet, samt att kunder behöver rådgivning och experthjälp för genomförande. Ingen andra erbjuder dessutom putsade underhållsfria småhus.

Tjänster som erbjuds:

Arkitekt och byggnadstjänst.

Område för tjänster

-Friggebodar -Attefallshus -Fritidshus -Hus på vatten -Carport -Badstugor -Kundanpassade hus -Campingstugor -Hotell -Bungalows - Övriga skräddarsydda projekt

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.