Sommarnöjens profilbild

Sommarnöjen

Om oss

Sommarnöjen skapar tidlösa hus för stadsbor som tycker om livet på landet. Med skandinavisk arkitektur, naturmaterial och fasta priser. Vi samarbetar med utvalda arkitektkontor som står för samtida arkitektur och har gedigen kunskap om funktion och nordiska klimatförhållanden. Vi kan ta ansvar för hela processen med planering, bygglov, arkitektur, byggnation och inredning. Vi är inte bara arkitekter, även bygglovsjurister, hantverkare, inredare, och vad det nu krävs för just ditt hus. Vi hjälper dig att välja rätt utifrån projekt, budget och personlighet. Ett lantställe får sin beskärda del av väder och vind. Därför bygger vi våra hus rejält och tar i ordentligt med materialval, dimensioner och installationer. Ett sommarnöje att förvara i generationer. Gemensamt för våra hus är kontakten med naturen, gedigna glaspartier och integrerade altaner. Våra interiörer är lågmälda och har hållbara lösningar. Vi bygger hus för dig men också för framtida ägare. Våra hus åldras med värdighet.

Tjänster som erbjuds:

Arkitektritad design, Arkitektritningar, Design & konstruktion av gästhus, Hållbar design, Konstruktion av små hus, Projektledning, Specialbyggd bastu

Område för tjänster

Hela Sverige

Tillbaka till navigering

8 projekt

Sovrum

9 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
113 31
Stockholm
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.