Stenhusbyggarnas foto

Stenhusbyggarna

Vi bygger exklusiva hus i liten skala och har ett mycket nära samarbete med våra kunder. Vår specialitet är stenhus. Att välja lättbetong som material är för oss självklart - låt oss förklara varför. Stenhus ger dig ett sunt inomhusklimat. Röta, insekter och rost biter inte på materialet. Själva tyngden i stenen bidrar till ett ljudmässigt lugn eftersom murade väggar är utomordentligt ljudisolerade. Lättbetongen isolerar bra, du slipper obehagligt drag inomhus och får en låg energiförbrukning. Ett putsat stenhus är miljövänligt, brandsäkert och kräver minimalt med underhåll. Vi innehar F-skatt och har möjlighet till ROT-avdrag på våra tjänster. Välkommen!

Tjänster som erbjuds:

Vi utför även: Putsarbeten Murarbeten Gjutningsarbeten Snickerier Renoveringar Kakel och klinker (våtrumsbehörighet) Om- och tillbyggnader, både i sten och trä

1 projekt för Stenhusbyggarna
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.