AN Property Development ABs profilbild

AN Property Development AB

Om oss

AN Property Development AB Vi erbjuder tjänster inom ny- och ombyggnation.

Tjänster som erbjuds:

Betongkonstruktion, Bygga till fler rum, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggnadsskisser, Design av entré, Design och konstruktion av lada, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Fuktskydd, Golvvärme, Hemrenovering, Husramar, Hållbar design, Isoleringsarbete, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av modulhem, Konstruktion av små hus, Markförberedelse, Miljövänligt byggande, Monteringsfärdiga hus, Murverk, Nybyggnation, Områdesplanering, Planlösning, Planritningar, Poolhus, Projektledning, Reparation av husgrund, Specialbeställt hem, Specialbyggd bastu, Tillbyggnad för modulhem, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet

Område för tjänster

Sundbyberg, Danderyd, Stockholm, Ekerö, Sigtuna, Säter, Andra

Utmärkelser:

Property Developer of the year at Stockholm Prestige awards 2020

Expertinformation:

AN Property Development bildades med visionen att skapa unika, exklusiva och hållbara fastigheter med högt arkitektoniskt värde. Varje projekt är unikt och har sin utgångspunkt i sin omgivning. En djup förståelse för hur människor vill leva och bo har allt sedan start varit kärnan för vår verksamhet. Vi ser det som vår mission att höja livskvalitén för så många som möjligt genom att erbjuda dem ett hem som förgyller deras tillvaro samtidigt som att det bidrar till arkitekturen och stadsbilden i sin omgivning.

Tillbaka till navigering

7 projekt

Villa Bällsta

20 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för AN Property Development AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering
Gustavslundsvägen 12
16751
Bromma
Sverige
Typisk jobbkostnad 5 miljoner - 25 miljoner kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.