Elithus i Stockholm ABs profilbild

Elithus i Stockholm AB

Om oss

Elithus bygger villor i sten och trä i Stockholm sedan 2006. Våra kunder är familjer som just köpt en tomt och vill ha hjälp att rita och bygga sitt drömhus, eller i vissa fall redan har ritningar färdiga som vi förverkligar. Vi har en unik arbetsmetod som vi arbetat fram under de 14 år vi varit verksamma och vi fortsätter utvecklas dagligen i vår strävan att vara Stockholms främsta entreprenör för exklusiva villor, hus och hem. 2020 har vi som målsättning att bli Sveriges mest miljö- och klimatsmarta byggföretag, läs mer på vår hemsida om vårt omfattande program som inkluderar alla delar i såväl byggprocess som personalutbildning. Vill du följa med på vår spännande resa kan du också skriva upp dig på vårt nyhetsbrev via hemsidan. Just nu bygger vi även det spännande projektet Strömma Skärgårdsstad som blir Stockholms första helt platsbyggda och exklusiva bostadsrättsprojekt, se mer under Elithus Kommersiell.

Tjänster som erbjuds:

Betongkonstruktion, Bygga trädäck, Bygge av garage, Byggnadsskisser, Byggnadsteknik, Design av entré, Energieffektiva bostäder, Fasadrenovering, Golvvärme, Hemrenovering, Hållbar design, Isoleringsarbete, Konstruktion av små hus, Markförberedelse, Miljövänligt byggande, Murverk, Nybyggnation, Planlösning, Planritningar, Poolhus, Projektledning, Specialbyggd bastu, Utbyggnad av hemmet, Restaurering av hus

Område för tjänster

Stockholm

Utmärkelser:

AAA-certifiering. BKR-certifiering (Säkra Våtrum). Medlemmar i PER.

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Elithus i Stockholm AB
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Dalripans väg 21
139 41
Värmdö
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.