Intressanta Huss profilbild

Intressanta Hus

Om oss

Intressanta Hus är ett familjeföretag med en historia som sträcker sig ända från 1969 med en vision att erbjuda ovanliga hus till vanliga priser. Vi bedriver försäljning och tillverkning av arkitektritade småhus och projektbyggnationer som produceras i vår egna produktion i Västerås. Vi har utvecklat tillverkningsmetoden för att skapa förutsättningar till att bygga prefabricerade hus utan begränsningar som påverkar utseende och funktion. Från vår fabrik i Västerås levererar vi hus till hela Sverige med försäljningskontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping & Leksand. Läs gärna mer om oss och vår historia på intressantahus.se.

Tjänster som erbjuds:

Hållbar design, Nybyggnation, Planritningar, Projektledning, Arkitektritad design, Arkitektritningar, Byggnadskonstruktion

Område för tjänster

Västerås, Stockholm, Malmö, Örebro, Jönköping, Göteborg, Leksand

Utmärkelser:

Medlemsföretag i branschorganisationen TMF

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Intressanta Hus
Välj ditt betyg
Kontakta Intressanta Hus
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.