REFORMHUS SVERIGE ABs foto

REFORMHUS SVERIGE AB

På Reformhus arbetar erkänt duktiga arkitekter som gärna hjälper dig att förverkliga din drömvilla. Genom oss kan du skapa ett hus som markerar din personlighet och ger ett skräddarsytt boende för hela familjen. Vår produktion och vårt huvudkontor ligger i Östra hörnet av Skåne nämligen Hässleholm Här produceras allt det som ligger till grund för ditt nya hus eller lägenhetskomplex. Ett arkitektritat hus från Reformhus är mycket mer än ”bara” en elegant yttre form. En av de stora fördelarna är att du kan påverka husets inre på ett sätt som annars kan vara svårt. Dina önskningar och behov styr till 100% hur alla detaljer sätts samman. Man brukar prata om att det bara är fantasin som begränsar och faktum är att det stämmer ganska bra. Därför hjälper vi dig gärna även tidigt i processen, när dina idéer ska förflyttas från dina drömmar till ett ritningspapper. Ett arkitektritat Reformhus blir på så vis ett lagarbete där vi tillsammans mejslar fram det hus som du kanske ska bo i under 30, 40 eller 50 år. En process som alltid är givande och dessutom väldigt rolig.

Tjänster som erbjuds:

Brandsäkring, Bygga till fler rum, Bygge av garage, Byggnadsskisser, Byggnadsteknik, Design och konstruktion av lada, Energieffektiva bostäder, Fuktskydd, Golvvärme, Husramar, Hållbar design, Isoleringsarbete, Konstruktion av husgrund, Miljövänligt byggande, Nybyggnation, Områdesplanering, Planlösning, Planritningar, Projektledning, Rivning, Specialanpassade bostäder, Uppbyggnad av carport, Utbyggnad av hemmet, Arkitekttjänst

Område för tjänster

Hela Sverige

1 projekt för REFORMHUS SVERIGE AB
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.