Totalhus i Sverige ABs profilbild

Totalhus i Sverige AB

Om oss

Totalhus har ingen stor och dyr försäljningsorganisation som producerar dyra huskataloger. Vi arbetar istället med Internet och direktförsäljning, vilket innebär att vi kan minimera alla overheadkostnader samt spara papper och miljö. Det ger oss möjlighet att erbjuda er en mer påkostad konstruktion och materialleverans, till samma pris som våra konkurrenter säljer standardhus för. Totalhus erbjuder en unik konstruktion och produktionsprocess som ger det mest robusta och prisvärda huset för pengarna. Våra hus byggs inomhus under torra förhållanden. Ta en diskussion om dina önskemål med oss på Totalhus eller så tittar du runt bland våra husmodeller. Vid behov får du hjälp av våra arkitekter att skissa fram hur just ditt Totalhus ska se ut. Vi på totalhus är alltid beredda att hjälpa dig göra de förändringar du vill ha. Vi hjälper dig att rita in förändringarna och ser till att huset blir rätt konstruerat. Egentligen är det ganska enkelt - ditt nya Totalhus ska fungera för dig och din familj, det ska vara vackert och inbjudande och det ska vara en god investering. Vårt absoluta mål är att du blir helt nöjd med ditt livs kanske största affär! Kontakta oss så berättar vi gärna mer om oss och hur vi kan hjälpa er med ert nya hem! En husaffär är den största affär en familj gör någonsin. Det ställer oerhört stora krav på oss som husleverantör. Vi på Totalhus är väl medvetna om detta och arbetar efter en tydlig policy som gör att vi Alltid sätter Er som kund i centrum. Totalhus erbjuder er som kund valfrihet, när det gäller att kunna vara med och utforma och planera ert nya hem. Vi är väldigt lyhörda när det gäller våra kunders önskemål och vi försöker alltid att leverera det i den mån det är tekniskt möjligt. Att spara på fönster, dörrar samt övrigt material som utsätts för väder och slitage ligger inte i linje med vår filosofi. Vi erbjuder redan som standard material som håller absolut högsta klass.

Tjänster som erbjuds:

Bygga till fler rum, Bygge av garage, Fasadrenovering, Golvvärme, Hemrenovering, Konstruktion av husgrund, Konstruktion av små hus, Monteringsfärdiga hus, Nybyggnation, Utbyggnad av hemmet, Renovering av gästtoalett, Renovering av vind

Område för tjänster

Uppsala

Utmärkelser:

Auktoriserat VVS-företag enligt Säker Vatten

Tillbaka till navigering

5 projekt

Frihet

3 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
750 03
Uppsala
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.