Design by Elisiss profilbild

Design by Elisis

Om oss

Vi skapar ditt dröm hem! Från att planera väggar, dörrar, fönster och kanske en trevlig utbyggnad till huset till en harmonisk och trevlig atmosfär. Med hjälp av vår långa erfarenhet och expertis designar vi praktiska och fina lösningar inom köksdesign garderobsutrymmen och badrum. Om du vill ha tips på hur du ska inreda eller hur du ska tänka för att få den känslan du söker hjälper vi dig. Tala om hur mycket hjälp du vill ha så tar vi hand om det. Vi stylar och ger råd inför försäljning av din bostad. Vill du ha hjälp med renovering av din villa eller lägenhet hjälper vi till att samordna projektet och kan hålla i alla trådar tills färdigt resultat. Vi samarbetar med dom bästa hantverkarna och leverantörerna. Vi kommer hem till dig på kostnadsfritt besök för att gå igenom ert önskemål.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Arkitektritningar, Badrumsdesign, Bygga till fler rum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Bygglov, Konstruktionsritningar, Hemrenovering, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Planlösning, Planritningar, Poolhus, Projektledning, Rumsplanering, Utbyggnad av hemmet, Vardagsrumsdesign, styling, renovering, tips och råd

Område för tjänster

Kristinehamn, Karlstad, Karlskoga, Värmlands län, Örebro

Utmärkelser:

Msa/sir

Expertinformation:

Inredningsarkitekt BFA/SIR/MSA

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Design by Elisis
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

1 idébok

68137
Kristinehamn
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.