Ambienti Inredning & Kommunikations profilbild

Ambienti Inredning & Kommunikation

Om oss

Ambienti är det italienska ordet för ”miljöer”. Jag är övertygad om att den rumsliga miljön omkring oss har en stor betydelse för hur vi mår och presterar. I Ambienti hjälper jag dig att skapa ett harmoniskt hem eller en kreativ och trivsam arbetsmiljö utifrån dina personliga behov och önskemål! Jag som står bakom Ambienti heter Christina Petersson och är i grunden civilekonom med inriktning mot marknadsföring, organisation och ledarskap. Drömmen om att starta ett företag där jag förenar min bakgrund och mina erfarenheter med mitt stora intresse och passion för färg, form och design, ledde till att jag utbildade mig till inredare. I Ambienti arbetar jag som konsult och inredare åt både privatpersoner och företag med olika typer av miljöer.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av lekrum, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Inredningsdesign, Köksdesign, Ljusdesign, Planlösning, Planritningar, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Lomma, Skåne län

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Ambienti Inredning & Kommunikation
Välj ditt betyg
Kontakta Ambienti Inredning & Kommunikation
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.