Mitt namn är Charlotta Hülphers och jag är 37 år. Jag driver Charlotta Hülphers interiör AB (CHI) och projektleder alla inredningsuppdrag. I bagaget har jag en kvalificerad magister examen inom inredningsarkitekt från Danmarks designskola i Köpenhamn, jag har även läst konst och designvetenskap på Lunds universitet. Varje dag jobbar jag på att bli Stockholms bästa stylist och inredningsbyrå. Jag startade företaget 2010 och utgår idag från Sollentuna strax utanför Stockholm city där jag har min inredningsstudio. Alla mina uppdrag skräddarsys utifrån dina önskemål! Välkommen att kontakta mig för ett offertförslag. PROCESSEN: ChI tar, i samråd med kunden, fram inredningskoncept som omfattar moodboard, planlösning och även 3D-visualisering som ger en levande och verklighetstrogen bild av hur rummen kommer se ut. Utöver detta presenteras ett möbelförslag och inköpslista med specifika rekommendationer för konceptets interiör. UPPDRAG: CHI har erfarenhet av att jobba med homestyling inför försäljning av bostad, offentliga miljöer, kontor och inredning åt privatpersoner. För offertförslag vänligen se kontaktinformation.
Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av matsal, Garderobsdesign, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Inredningsfotograf, Platsbyggda bokhyllor, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Homestyling

Område för tjänster

Stockholm

Utmärkelser:

SIR/MSA Utbildad inredningsdesigner från Danmarks designskola

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.