Mitt namn är Charlotta Hülphers, jag driver sedan flera år tillbaka Charlotta Hülphers interiör AB (Chi interiör). Jag startade företaget 2010 och utgår idag från Sollentuna strax utanför Stockholm city där jag har min inredningsstudio. Jag har en kvalificerad magister examen inom inredningsarkitekt från Danmarks designskola i Köpenhamn vilket gör att du som kund kan känna dig trygg med den kompetens som jag besitter. Alla mina uppdrag skräddarsys utifrån dina önskemål! Välkommen att kontakta mig för ett offertförslag. PROCESSEN: Charlotta tar, i samråd med kunden, fram inredningskoncept som omfattar moodboard, planlösning och i visa fall även 3D-visualisering som ger en levande och verklighetstrogen bild av hur rummen kommer se ut. Utöver detta presenteras en planskiss och inköpslista med specifika rekommendationer för konceptets interiör. UPPDRAG: CHI har erfarenhet av att jobba med homestyling inför försäljning av bostad, inredning och projektledning till offentliga miljöer, kontor och inredning åt privatpersoner. För offertförslag vänligen se kontaktinformation.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av matsal, Garderobsdesign, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Inredningsfotograf, Platsbyggda bokhyllor, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Homestyling

Område för tjänster

Stockholm

Utmärkelser:

SIR/MSA Utbildad inredningsdesigner från Danmarks designskola

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.