Even Steven Agenturer genomför uppdrag inom inredning, set design och homestyling. Vi är även frilansande skribenter med inriktning på inredning och design och har utbildningar inom Homestyling. Even Steven Agenturer är en plattform för kreativitet, inspiration och innovation. Vi samarbetar med flera av Stockholms främsta butiker och designers vilket gör att vi alltid har tillgång till de senaste produkterna på marknaden, och den ena stylingen är inte den andra lik. Vi lägger alltid ner hela vår själ i att vare objekt skall bli unikt, sticka ut på bostadssajterna och att det får glänsa i sin bästa skrud. Vi tillhandahåller även en egen fotograf för att få till de bästa bilderna. Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!
Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Färgkonsultation, Home Staging, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Inredningsfotograf, Köksdesign, Köksrenovering, Planlösning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Dekoration av offentlig miljö, Butiksdesign, Set design, Homestyling, Mässmonter, Utställning, Utbildning, Föreläsning, homestyling kurs 2 dagar

Område för tjänster

Stockholm, Norrköping, nacka

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.