Jag har alltid älskat inredning, fastigheter och människor. Jag har studerat Företagsekonomi, till inredare och webbkommunikatör. Jag har även arbetat som säljare inom handel. 2016 tog jag steget till att satsa på min passion genom Gorgeous Home Fashion. Som inredare väljer jag produkter utifrån kundens behov och budget. Min drivkraft och passion är styrkor jag använder för att skapa helhetslösningar bortom det synliga. Mitt arbete kännetecknas av att skapa en fantastiskt känsla för kunden. En känsla där det vackra,funktionella och tidlösa skapar harmoni. Jag jobbar alltid utifrån att detaljerna skapar helheten.
Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Totalprojektering : Vi hjälper till att omvandla r, Inredningskonsultation

Område för tjänster

Hela Sverige

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.