Harmoni Inredning Med vårt stora intresse och kunnande för inredning och design ger vi dig som kund en trygghet i att anlita just Harmoni Inredning. Vi kommer med nya spännande inredningsidéer för ditt hem eller varför inte för din arbetsplats. Att skapa en personlig känsla där du ska leva och må bra är viktigt för oss! Harmoni Inredning arbetar både med inredning och homestyling. Om du vill ha hjälp med homestyling inför en försäljning, så har slutresultatet bara ett mål: att visa eventuella köpare den allra bästa sidan av just ditt hem. Vi hjälper dig skapa Harmoni!

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design & konstruktion av hemmaverkstad, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Feng Shui, Färgkonsultation, Förvaring av sportutrustning, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Projektledning, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, stylingkonsultation, inredningskurs, färgsättning, belysningshjälp

Område för tjänster

Uppsala, Stockholm, sigtuna, knivsta, Märsta, båsta

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.