Harmoniska Hem & Trädgårdars profilbild

Harmoniska Hem & Trädgårdar

Om oss

Harmoniska Hem & Trädgårdar inreder och designar ert hem ute som inne. Vi har stor erfarenhet av att styla bostäder inför försäljning och kan hjälpa till med allt från rådgivning till komplett homestaging av tom bostad. Vi anpassar alltid stilen så att bostaden visas på bästa sätt och lockar så många spekulanter som möjligt! Bor ni på rätt ställe men lyckas inte riktigt få till rätt inredning så kan vi hjälpa er att hitta den stil som passar er och ert hem. Vi kan naturligtvis även hjälpa er med design av er trädgård och när den är färdigplanerad har vi bra samarbetspartners som kan färdigställa arbetet så att det blir precis som ni önskar.

Tjänster som erbjuds:

Barnrumsdesign, Byggnadsskisser, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design och konstruktion av uterum, Färgkonsultation, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Planlösning, Planritningar, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Trädgårdsdesign

Område för tjänster

Värmdö, Stockholm

Utmärkelser:

Diplomerad trädgårdsdesigner Diplomerad stylist

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

10 idéböcker

Tillbaka till navigering
139 40
Värmdö
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.