Herder Homes profilbild

Herder Home

Om oss

Herder Home är en inredningsbyrå som jobbar med styling inför försäljning av bostäder samt med inredning av privathem. Målsättningen med alla våra uppdrag är att skapa ett unikt uttryck i dialog med dig som kund. I fokus står harmoni, funktion och personlighet - för ett hem ska alltid spegla den som bor i det. Vid försäljning av bostäder skapar vi miljöer som ger de bästa förutsättningar för bra bilder och ett välkomnande intryck på visningen. Med en bred yrkesbakgrund inom konst och design blandar vi gärna handplockad vintage med moderna inslag i våra uppdrag. Dels för att jobba hållbart, dels för att skapa det där lilla extra för just dig och ditt hem! Varmt välkommen att höra av dig!

Tjänster som erbjuds:

Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Rumsplanering, Handplockade vintagemöbler och detaljer, Styling inför bostadsförsäljning, Inredningskonsultation inför bostadsförsäljning, Inredning av privathem

Område för tjänster

Sundbyberg, Solna, Stockholm, Mälardalen, Järfälla, Bromma, Sollentuna, Ekerö, Uppsala

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

1 idébok

Tillbaka till navigering
17450
Sundbyberg
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.