Hillehems profilbild

Hillehem

Om oss

Caroline Hilleberg startade inredningsföretaget Hillehem under hösten 2017. Med kunskaper inom både inredning samt fotografering är hon en av få på marknaden som skapar ett mervärde till sina kunder. Att kunna erbjuda dessa två tjänster innebär att kunden alltid kan förvänta sig en intressant, inbjudande och attraktiv bostadsannons där känsla och stil framkommer på ett tydligt sätt. Hillehem inreder bostäder i Stockholm, men tar sig även an uppdrag i andra delar av Sverige på förfrågan. Vår vision är att inreda bostäder där varje möbel och inredningsdetalj blivit noga utvald och vi anpassar inredningen efter bostaden och dess karaktär.

Tjänster som erbjuds:

Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Home Staging, Inredningsdesign, Inredningsfotograf, Planlösning, Projektledning, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Homestyling

Område för tjänster

Stockholm

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Kontakta Hillehem
60234
Stockholm
Sverige
Typisk jobbkostnad 10 000 - 50 000 kr
Kompletterande styling - från 250 kronor/kvm. Fullmöblering - från 450 kronor/kvm.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.