Homestyling.ses profilbild

Homestyling.se

Om oss

VI INREDER DITT HEM EFTER DINA FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÖNSKEMÅL Homestyling.se är ett styling- och inredningsföretag som funnits sedan 2013 och verkar Stockholmsområdet. Vid styling är vårt uppdrag att hitta det unika med just din bostad och lyfta fram det på bästa sätt, så att den sticker ut i mängden. Vi har möbler och inredningsdetaljer som passar alla stilar och målgrupper, alltifrån klassiskt till skandinavisk stil. Vårt lager uppdateras kontinuerligt med nya spännande möbler och inredningsdetaljer. Vi har även en gedigen erfarenhet av inredningsuppdrag för privatpersoner. Vi hjälper till med allt i från att få ihop helheten i ditt hem, konsultationer, projektledning, inköp och renoveringar.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Byggnadsskisser, Design & konstruktion av hemmakontor, Design av babyrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Feng Shui, Färgkonsultation, Garderobsdesign, Home Staging, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Planlösning, Planritningar, Platsbyggda bokhyllor, Platsbyggda hyllor, Platsbyggda möbler, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Inredningsuppdrag, Textilier, Inredningskonsulation, Homestyling, Privatinredning, Arkitekt

Område för tjänster

Stockholm, Stockholms län

Utmärkelser:

Funnits sedan 2013

Expertinformation:

info@homestyling.se

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering

Omdömen

Du kan skriva det första omdömet för Homestyling.se
Välj ditt betyg
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Tillbaka till navigering
Yngligatan 16
11347
Stockholm
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.