I D Designs profilbild

I D Design

Om oss

I D Design ritar inredningar till företag och privatpersoner sedan 2001. Vi arbetar med hotell, butik och kontor samt flerbostadshus och privatprojekt. Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi har ett brett kontaktnät av hantverkare och experter som vi samarbetar med. Här på Houzz presenterar vi privatoprojekt, men besök gärna vår hemsida om du vill ha mer information.

Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av matsal, Färgkonsultation, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Planlösning, Planritningar, Platsbyggda möbler, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassade mattor, Specialanpassade möbler, Vardagsrumsdesign

Utmärkelser:

Inredningsarkitekt, diplomerad färgsättare, examen i estetiska vetenskaper / Master of Arts från Stockholms Universitet. Uppsats om designstrategier i hotellinredning.

Tillbaka till navigering

6 projekt

Ungdomsrum/barnrum

5 foton
Tillbaka till navigering
179 03
Stenhamra
Sverige
Typisk jobbkostnad 10 000 - 25 000 kr
Inredningsförslag och konsultationer med fast pris vanligen från cirka 10 timmar. För offert begär pris. Enstaka konsulttimmar är också möjligt.
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.