Indoor design by Ms profilbild

Indoor design by M

Om oss

Indoor design är ett litet personligt företag som säljer inrednings- och homestylingtjänster, både till privatpersoner och företag. Vår målsättning är att skapa personliga inredningar som du som kund ska trivas i. Genom vår kompetens som certifierad inredare och homstagningskonsult hittar vi din personliga/ företagets stil och skapar en trivsam miljö som speglar dig eller ditt företaget. Jag har alltid ett miljötänk och vill ta tillvara på det du har att tillgå. Är du mäklare eller ska du kanske sälja din bostad erbjuder vi även homestyling tjänster. Förutom personlig inredning så hjälper jag även dig om du ska ha bröllop och vill ha din egen interiördesigner. Tveka inte att höra av dig vi hjälper dig gärna på er stora dag.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Feng Shui, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Ljusdesign, Planlösning, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Hallaröd, Skåne län, Höör, Eslöv, Lund, Malmö, Helsingborg, Hörby, Ystad, Trelleborg

Utmärkelser:

Certifierad inredare och homsagningskonsult -2016

Expertinformation:

Certifierad inredare och homestylingskonsult

Tillbaka till navigering

7 projekt

Babyrum

9 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

3 idéböcker

Tillbaka till navigering
Rugerup 302
24397
Hallaröd
Sverige
Typisk jobbkostnad SEK700 -
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.