Hos Inrum får du hjälp av en sprudlande kreatör och utbildad inredare med gedigen erfarenhet av att jobba med företag och privatpersoner. •Trendmedveten och har ett starkt sinne för inredning och design •Jobbar strukturerat och kreativt – alltid med målet att hitta lösningar för kundens behov •Stimuleras av utmaningar och växer genom ansvar Att skapa något funktionellt och trivsamt är min grundtanke när jag ser ditt hem eller kontor. För mig är det viktigt att mina kunder blir nöjda, och att v hittar det som gör ditt hem unik och harmoniskt – därför kommer du alltid få det lilla extra från mig. För Inrum finns det inget uppdrag som är för stort eller för litet – alla är välkomna.
Tjänster som erbjuds:

3D-rendering, Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Byggnadsskisser, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Design och konstruktion av uterum, Feng Shui, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Förvaring av sportutrustning, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Miljövänligt byggande, Måttanpassade persienner & rullgardiner, Planlösning, Planritningar, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggd mediamöbel, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda bokhyllor, Platsbyggda hyllor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda möbler, Platsbyggda skåp, Platsbyggt skafferi, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassad klädkammare, Specialanpassade mattor, Specialanpassade möbler, Utrensning, Vardagsrumsdesign, Sömnad av gardiner

Område för tjänster

Älvsjö, Stockholm, Stockholms län

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.