Jag heter Katarina, är Inredare och Homestylist. Jag vill hjälpa dig att trivas i dit hem , hitta den röda tråden mellan rummen eller hitta just det ni tror ni saknar. Jag har arbetat som VisualMerschandiser (dekoratör) och säljare inredningsbranschen i 15år, fått hjälpa folk att hitta vad just dom behöver till sitt hem. Jag gillar när man ser att någon bor i sitt hem och inte bara det man ser i kataloger. Trivsel, behov och personlighet är några ord som jag gärna använder mig av när jag inreder. Hör gärna av er för en timmes kostnadsfritt konsultation så kan vi se vad jag kan hjälpa er med.

Tjänster som erbjuds:

Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Färgkonsultation, Inköp av möbler, Planlösning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, gardinhjälp, styling vid fotografering, centrum, Färgsättning, Butik, kontorsdesign

Område för tjänster

Säter, Stockholm, Dalarnas län

Utmärkelser:

Certifierad Inredare & homestylekonsult

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.