Mitt namn är Linda Bjurhoff och jag arbetar med styling och inredning av såväl rum, kontorslandskap som hela bostäder. Jag är utbildad inom inredningsdesign vid Accademia Italiana Universitá di Moda, Design, Grafica e Fotografia i Florens Italien. För tillfället utbildar jag mig även som inredare i Sverige för svensk certifiering. Det är fantastiskt att idag få arbeta med sin passion och sitt intresse. Att styla någon annans hem och se visionen växa fram. Tillföra sin egen touch, visa andra varianter av stilar och färgsättningar eller endast använda sig av befintligt material i deras hem. Ofta blir man hemmablind (även jag) och låter för mycket prylar stå framme, speciellt om de bär på ett kärt minne. Och faktum är… det kan bli väldigt många minnen med tiden. Konsten är att stuva undan dem och plocka fram dem i rätt miljö och vid rätt tidpunkt.
Tjänster som erbjuds:

Färgkonsultation, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Planlösning, Rumsplanering, Homestyling, Styling av events och temafester, Inredning av rum, bostäder eller affärslokaler, Webbaserad konsultation

Område för tjänster

Munkedal, Västra Götalands län, Sverige - webbaserad konsultat

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.