Jag strävar alltid efter att inredningen ska vara personlig och spegla människorna som lever och vistas där. Brinner för färg, form, tapeter & inredning och att få vara delaktig i att skapa personliga hem är bland det roligaste jag vet! Utför inrednings- & färgsättningsuppdrag till både företag och privatpersoner. Allt från enklare Stylingtips till att inreda hela rum från scratch, samt utför homestyling inför försäljning av bostäder. Har dina idéer tagit slut eller har du kört fast och du behöver ett bollplank, kontakta då mig så hjälper jag dig! Jag gör även butiksskyltningar, hjälper till med exponering och säljande miljöer samt styling vid events och temafester.

Tjänster som erbjuds:

Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Färgkonsultation, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Utrensning, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Ljungskile, Uddevalla, Munkedal, Orust, Tjörn, Lilla Edet, Stenungsund

Utmärkelser:

Under 11 år i färg- & tapetbranschen har jag skaffat mig en unik produktkännedom, kunskap och erfarenhet både praktiskt och teoretiskt om de material jag rekommenderar till mina kunder. Let’s colour!

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.