Mix Interiör har funnits på Drottninggatan i Lysekil sedan 1982. Det är också det enda som är sig likt sedan starten. Butiksytan – som ursprungligen var på knappt hundra kvadratmeter – har genom åren mångdubblats och rymmer i dagsläget såväl möbler och belysning som tyg-, glas- och porslinsavdelning. Till vår tygavdelning har vi också ett stort sortiment av gardinstänger, rullgardiner m.m. Vi syr givetvis upp era gardiner om ni vill. Vår webbshop innehåller delar av vårt stora sortiment och vi jobbar hela tiden på att utöka med fler varor. Hör gärna av er om det är något ni är intresserade av som inte finns där. Vi utför också homestyliguppdrag runt om på västkusten, allt från enstaka rum till hela villor. Kontakta oss gärna för att se vad vi kan göra för just ert hem! Välkomna in till oss!
Tjänster som erbjuds:

Design av matsal, Färgkonsultation, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Lysekil

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.