Petra of Swedens profilbild

Petra of Sweden

Om oss

Petra of Sweden (tidigare Harmoni Inredning) Med vårt stora intresse och kunnande för inredning och design ger vi dig som kund en trygghet i att anlita just Petra of Sweden. Vi kommer med nya spännande inredningsidéer för ditt hem eller varför inte för din arbetsplats. Att skapa en personlig känsla där du ska leva och må bra är viktigt för oss! Petra of Sweden arbetar både med inredning och styling. Om du vill ha hjälp med styling inför en försäljning, så har slutresultatet bara ett mål: att visa eventuella köpare den allra bästa sidan av just ditt hem. Vi hjälper dig skapa Harmoni!

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design & konstruktion av hemmaverkstad, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Feng Shui, Färgkonsultation, Förvaring av sportutrustning, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Projektledning, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign, Design av arbetsrum, stylingkonsultation, inredningskurs, färgsättning, belysningshjälp

Område för tjänster

Uppsala, Stockholm, sigtuna, knivsta, Märsta

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

11 idéböcker

74193
Uppsala
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.