När du på ett enkelt sätt vill ha hjälp med att få till en harmonisk och funktionell inredning med det du redan har eller hjälp med att hitta nytt som kompletterar din befintliga inredning är du välkommen att kontakta oss på Skapa inredning. När du ska sälja bostaden hjälper vi till med allt från en konsultation då vi ger tips och råd om vad du kan göra själv inför fotografering och visning, till att komma och styla med befintliga möbler och inredningsdetaljer och komplettera med inredning från vårt lager. Vi kan även möblera upp tomma bostäder.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Home Staging, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Köksdesign, Sovrumsdesign, Vardagsrumsdesign

Område för tjänster

Vendelsö, Stockholms län, Tyresö Kommun, Haninge kommun,, Nacka kommun

Utmärkelser:

Certifierad inredare

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.