Stockholm Werkstättes profilbild

Stockholm Werkstätte

Om oss

Stockholm Werkstättes inredningsprocess utgår från rymd, ljus, färg, struktur och material i oändliga kombinationer ,vilket präglar hemmiljön på ett mer subtilt sätt. Dessa komponenter bör verka tillsammans i finstämda sammansättningar. En bra inredning fungerar frigörande snarare än hämmande, och sparar tid och uttrycker den som bor i den. Det gör ditt hem till ditt och inte någon annans, det påminner om var du har varit, vad du har gjort, vilka du har känt och älskat. De tristaste prydnaderna är det däremot de som inte har något att berätta och samlar damm. Konst behöver inte vara svårt att köpa och du ska inte tänka på vad du tror att andra tycker att du bör ha i ditt hem. Allt ifrån en barnteckning till en skulptur eller målning—har samma förmåga att uttrycka känsla och mening. Många tavlor och skulpturer behöver inte vara en dyr investering och du kan enkelt köpa dem på konstskolor eller utställningar, jag hjälper dig hitta rätt för just dig. Det krävs ett visst mod för att köpa och hänga upp något man verkligen tycker om, men det skänker tillfredsställelse och sätter en personlig prägel på hemmet. Med min stora passion för det konstnärliga ser jag till att din inredning i hemmet blir unik. Och jag skapar även Möbeldesign i form av skräddarsydda inbyggnadsskåp, träpaneler, mm. Planlösningar, Möblering/Färgsättning. Tveka inte att kontakta mig idag för en konsultation om hur kan du göra ett unik hem för dig med konst som berättar en historia eller skapar en känsla hos dig!

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Design & konstruktion av hemmagym, Design & konstruktion av hemmaverkstad, Design av arbetsrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av trappa, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Färgkonsultation, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Inredningsfotograf, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Måttanpassade persienner & rullgardiner, Planlösning, Planritningar, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggd mediamöbel, Platsbyggda bokhyllor, Platsbyggda hyllor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda möbler, Platsbyggda skåp, Platsbyggt skafferi, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassad klädkammare, Specialanpassade möbler, Vardagsrumsdesign, Försäljning av skåp, Montering av skåp, Platsbyggda skåpdörrar

Expertinformation:

Inköp av möbler och inredning, Förvaring, Belysning, Kök, Tvättstuga & Badrum. Vi erbjuder projektledning av de flesta projekt från början till slut. Möbeldesign i form av skräddarsydda inbyggnadsskåp, träpaneler, mm. Planlösningar, Möblering/Färgsättning.

Tillbaka till navigering

Projects

Stockholm

Bromma

4 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering
Kontakta Stockholm Werkstätte
11357
Stockholm
Sverige
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.