Studio ASQ startades av inredningskonsulten Amna Qazi år 2012. Med flerårig erfarenhet inom inredning och styling har vi vana av att transformera ytor. För i slutändan handlar det om att förvandla en yta, till en man känner sig nöjd och glad över att vistas på. Det kan vara svårt att få till den perfekta touchen, därför kan det vara bra att ta hjälp av Studio ASQ, din inredningsexpert i djungeln av oändliga val och möjligheter. Idag erbjuder vi en rad tjänster inom inredning och homestyling i Stockholm med omnejd. Vare sig du vill höja värdet på din bostad inför försäljning eller behöver hjälp med inredningen hemma eller på arbetsplatsen så har du hittat rätt. Vi har erfarenhet av att styla bostäder inför försäljning för att locka fler spekulanter till visningarna. Fler spekulanter = bättre budgivning = högre slutpris. Vi har dokumenterad erfarenhet av detta och har även spräckt tak vad gäller slutpriser och hoppas göra detsamma för dig. Vår målsättning i alla uppdrag är att alltid ha dig som kund och dina önskemål i fokus, att alltid skapa genomtänkta och väl fungerande lösningar ni kan njuta av en lång tid framöver. Så tveka inte kontakta oss redan idag för att få reda på mer om hur vi kan hjälpa dig!
Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Barnrumsdesign, Byggnadsskisser, Design av arbetsrum, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av tvättstuga, Färgkonsultation, Förvaring av sportutrustning, Garderobsdesign, Home Staging, Hållbar design, Högtidsdekorationer, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Planlösning, Planritningar, Platsbyggda hyllor, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassad klädkammare, Vardagsrumsdesign, Framtagning av moodboard, Framtagning av åtgärdslista, Framtagning av inköpslista

Område för tjänster

Solna, Stockholms län, Uppsala län, Göteborg

Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.