STUDIO gaselins profilbild

STUDIO gaselin

Om oss

Välkommen till STUDIO gaselin! Vi är en inredningsbyrå med mer än 25 års erfarenhet i Design och inredningsbranschen. STUDIO gaselin inreder kontor och fullständiga hem men även enstaka rum, samt konsulterar av bostäder inför försäljning. STUDIO gaselin har ett brett register av leverantörer och sköter ofta upphandlingen i projektet. Är DU intresserad av att få inredningshjälp så sätter vi oss ner i ett förbehållslöst möte. Om vi inte kan träffas i bostaden så är ett enkelt underlag på rummen exempelvis en ritning och några bilder alltid bra att ha med sig när vi ses. Kanske är det så att du inte bor i Malmötrakten eller ens i Skåne, det är inte ett hinder för att få vår hjälp vi erbjuder givetvis också webbaserade inredningstjänster.

Tjänster som erbjuds:

Badrumsdesign, Design & konstruktion av hemmakontor, Design av babyrum, Design av lekrum, Design av matsal, Design av trappa, Design av tvättstuga, Design av vinkällare, Design för särskilda behov, Design och konstruktion av uterum, Färgkonsultation, Förminskning av husyta, Garderobsdesign, Hållbar design, Inköp av möbler, Inredningsdesign, Källardesign, Köksdesign, Köksrenovering, Ljusdesign, Måttanpassade persienner & rullgardiner, Planlösning, Planritningar, Platsbyggd hemmabar, Platsbyggd mediamöbel, Platsbyggda badrumsmöbler, Platsbyggda bokhyllor, Platsbyggda hyllor, Platsbyggda köksskåp, Platsbyggda möbler, Platsbyggda skåp, Platsbyggt skafferi, Projektledning, Rumsplanering, Sovrumsdesign, Specialanpassade mattor, Vardagsrumsdesign, Design av arbetsrum

Område för tjänster

Malmö, lund, Kristianstad, Ystad, Trelleborg, Helsingborg

Expertinformation:

Malin Lindau; inredare, projektledare och upphandlare

Tillbaka till navigering

Projects

Lägenhet Masttorget västra Hamnen

12 foton
Tillbaka till navigering

Referenser

Tillbaka till navigering
Tillbaka till navigering

2 idéböcker

Tillbaka till navigering
Kontakta STUDIO gaselin
211 37
Malmö
Sverige
Typisk jobbkostnad 10 000 - 100 000 kr
Sverige
Skräddarsy min upplevelse genom att använda cookies

Genom att fortsätta använda vår hemsida eller app samtycker du till att Houzz-gruppen använder cookies och liknande teknologi för att förbättra vår produkt och service, ge mig relevant innehåll och göra min upplevelse personlig. Mer info.